Van pelt slijterij

DRANKENSPECIAALZAAK IN WIJNEN, BIEREN EN GEDISTILLEERDE DRANKEN

Heeft u een vraag? Stel hem dan!

Het vP Team

Altijd met een glimlach

Maak kennis met ons

Met genoegen stellen wij ons toegewijde team bij Van Pelt Slijterij even aan u voor. Onze passie voor dranken en ons brede assortiment vormen het kloppende hart van onze winkel.

Henk, eigenaar en duizendpoot. Met een scherp oog voor detail en een onwrikbare toewijding zorgt hij ervoor dat de  slijterij een plek is waar klanten met plezier terugkomen. Zijn visie is een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt, waar excellente producten hand in hand gaan met goed gastheerschap en ruime keuze.


Naast Henk staat Jolanda, echtgenote en steun en toeverlaat van Henk. Met haar kennis van gedistilleerde dranken en wijnen ondersteunt ze met regelmaat de winkel. Ze gelooft in eerlijke en transparante informatie, waardoor onze klanten met vertrouwen hun keuzes kunnen maken en keer op keer tevreden de deur uitgaan.

En last, but certainly not least, hebben we Joey, onze jonge hond in opleiding. Hij doet zijn uiterste best om het vak te leren en zoveel mogelijk kennis op te doen. Dagelijks staat hij klanten te woord en helpt hij ze met hun keuze. Zijn er vragen die niet direct of naar zijn zin beantwoord kunnen worden, zal hij zich altijd vergewissen van de kennis die voorhanden is.

Wij hopen met onze aanpak te inspireren, enthousiasmeren en verbindingen te leggen.

We nodigen u van harte uit in onze slijterij.

Ons doel is om zoveel mogelijk centen te verdienen :-) 

Wat mogen wij voor u doen

Nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan