Van pelt slijterij

DRANKENSPECIAALZAAK IN WIJNEN, BIEREN EN GEDISTILLEERDE DRANKEN

verfijnde drank waarvan je met volle teugen wilt genieten

Wijn

Heerlijk verfijnde drank.

Beste mensen, over wijn valt heel veel te vertellen als zelfbenoemde wijngoeroe.

WIJN, dat heerlijke, verfijnde drankje waarvan je met volle teugen wilt genieten, maar dan wel met mate natuurlijk en met heel veel vrienden!

WIJN, beste vrienden, is als een minnaar die je telkens weer in vervoering brengt. Een dans van smaken op je tong, een symfonie van aroma’s in je neus. Soms licht en fruitig als een zomerbries, soms diep en krachtig als een stormachtige nacht. Het is de kunst van het proeven, het ontdekken van de nuances en het genieten van het moment.

Maar pas op, hè? We willen wel dat jullie langer kunnen blijven genieten. Anders wordt het genot al snel een nachtmerrie. Want wie zich te buiten gaat aan deze verleidelijke drank, kan zomaar wakker worden met een kater van epische proporties. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Dus neem een slokje en geniet.

Maar wat is wijn zonder spijs? Een fiets zonder wielen? Een goede wijn-spijs combinatie is als een perfecte pas de deux tussen twee geliefden. De wijn versterkt de smaak van het gerecht, en het gerecht laat de wijn nóg meer stralen. Als je het goed doet, smelten ze samen tot een hemelse harmonie op je bord en in je glas.

Wijn verbindt, mijn vrienden. Het brengt mensen samen, het opent harten en verbroedert. Een goed glas wijn is als een uitgestoken hand, een uitnodiging tot gesprek en tot het delen van mooie momenten. Het is een gespreksonderwerp, een ijsbreker op feestjes, en soms zelfs de vonk tussen twee geliefden. Want laten we eerlijk zijn, er is niets romantischer dan samen bij kaarslicht te genieten van een sublieme fles wijn.

Dus, proost op het leven en op elkaar. Op de heerlijke smaak van wijn, de kunst van het genieten, en de verbinding die het brengt.

01

Alles over Rum

Rum, een heerlijke en geestverruimende drank, is een distillaat…

02

behoort tot de meest geliefde gedistilleerde dranken ter wereld. Hoewel vooral…

03

het zijn allemaal heerlijke dranken met een rijke geschiedenis…

“Van Pelt zegt U ’t is geen Fransch, goede wijn behoeft geen krans!”

Opa Van Pelt

Ons doel is om zoveel mogelijk centen te verdienen :-) 

Wat mogen wij voor u doen

Nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan